Welkom op de website van mijn praktijk. De praktijk biedt  psychologische en psychotherapeutische behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers en jongvolwassenen (tot 26 jaar). Ze ervaren problemen die hen in het dagelijks functioneren belemmeren. Het is een kleinschalige vrijgevestigde praktijk met nauwe banden in het samenwerkingsveld van de kinder- en jeugdprofessionals.

Na de studie pedagogiek te Utrecht, ben ik sinds 1991 werkzaam als klinisch pedagoog. In de jaren daarna heb ik me bekwaamd tot klinisch psycholoog/ psychotherapeut, gedragstherapeut /supervisor/leertherapeut(koebrugge50-webVGCt), EMDR Practitioner,  en me verdiept in  schematherapie en EFT. Vanaf 2007 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als vrijgevestigd psychotherapeute.

Na mijn studie te Utrecht, afgerond in 1991, ben ik tot 2001 ben ik werkzaam geweest binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Eerst in Amersfoort, op de polikliniek en later ook de kliniek. Daarna (1998) in Dordrecht waar ik me specialiseerde in de gedragstherapie.

Van 2001 tot heden ben ik werkzaam als zelfstandig klinisch psycholoog/ psychotherapeut, eerst in loondienst verband en sinds 2007 binnen mijn een eigen praktijk. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van hechtingsproblemen, angst, trauma, depressie en gezinsbehandelingen. Ik ben geregistreerd tot officieel trauma behandelaar zowel binnen het protocol “slapende honden” als EMDR.

Ik heb een lidmaatschap bij onderstaande verenigingen:

  • VGCT: Vereniging voor Gedrags en Cognitieve therapie
  • VKJP: Vereniging voor Kind en Jeugdpsychotherapie
  • LVVP: Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten
  • VEN: Vereniging voor  EMDR
  • NVP: Nederlandse vereniging voor Psychotherapie

Het beroep psychotherapeut is wettelijk beschermd in de wet BIG ( Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en geeft u de garantie behandeld te worden door een erkend en gekwalificeerd behandelaar. De behandelingen zijn evidence based en worden ondersteund door psychotherapeutische kennis en 25 jaar ervaring.

favicon

Mijn inschrijvingen in het BIG register zijn:

Psychotherapeut: 69049206016
GZ psycholoog: 49049206025, Specialisme klinisch psycholoog.